Conference room
Maatschappij Linkerscheldeoever gaat in zee met Aviniti

Maatschappij Linkerscheldeoever is een opdrachthoudende vereniging voor de Vlaamse Regering. Ze staat in voor het grond- en industrialisatiebeleid, verleent concessies aan bedrijven, en adviseert de overheid rond de uitbreiding van de Waaslandhaven. De groei van de organisatie maakte een uitbreiding van de kantoren noodzakelijk. Het modulaire AV-systeem was de kers op de taart.

Maatschappij Linkerscheldeoever gaat in zee met Aviniti

Maatschappij Linkerscheldeoever is een opdrachthoudende vereniging voor de Vlaamse Regering. Ze staat in voor het grond- en industrialisatiebeleid, verleent concessies aan bedrijven, en adviseert de overheid rond de uitbreiding van de Waaslandhaven.

Antwoord op alle vereisten

De nieuwe aanbouw vormde een technisch uitdagend project, met focus op duurzaamheid en een hoogstaande afwerking. In de aanbouw moest ook een opsplitsbare vergaderruimte komen, met een modulair AV-systeem. Maatschappij Linkerscheldeoever schreef een openbare aanbesteding uit, en Aviniti kwam als beste uit de bus.

Modulair en multifunctioneel

Aviniti installeerde in beide vergaderzalen een Epson EB-5530U-projector die beelden projecteert op ingebouwde, elektrisch uitrolbare projectieschermen. Bose DS40F plafondluidsprekers garanderen ruimtevullend geluid met een warme klank. En de installaties zijn eenvoudig te bedienen met Extron-aanraakschermen in beide zalen.

Het grote pluspunt is dat de installatie  zowel in de hele ruimte kan worden ingezet, als in twee volledig gescheiden ruimtes. Zo voeg je de vergaderzalen makkelijk samen tot één grote ruimte met audiovisuele functies voor projecties, presentaties, panelgesprekken en muziek.

De oplossing van Aviniti kwam tegemoet aan alle functionele vereisten. Maatschappij Linkerscheldeoever apprecieerde ook Aviniti’s inlevingsvermogen, transparante communicatie en kennis van zaken.

Gebruikte oplossingen

  • Vaste geluidsinstallaties
  • Projectie
  • Signaaldistributie
  • Bedienings- & controlesystemen
  • Installatie
  • Configuratie en programmatie
  • Netwerkintegratie
Ontdek al onze oplossingen

Het door Aviniti geïnstalleerde systeem voldoet aan onze vereisten en overstijgt ze zelfs.

Nancy Vandersnickt
HR - Directiesecretaresse