Aviniti matcht AV met IT

Aviniti rust je (bedrijfs)ruimte uit met slimme audiovisuele oplossingen. Denk aan toestellen om te presenteren zoals projectoren en displays. En ook oplossingen om te communiceren: van videoconferentie tot congres- en omroepsystemen.

We laten ze onderling met elkaar ‘praten’, en integreren ze naadloos in je IT-infrastructuur. In vakjargon: convergentie van AV en IT. In mensentaal: verschillende componenten met elkaar verbinden in één netwerk.

De reden? De meeste audiovisuele apparaten hebben een netwerkkoppeling en krijgen dus een IT-karakter. Die evolutie biedt ongekende mogelijkheden, maar vormt tegelijk een complex vraagstuk. Met uitdagingen rond implementatie, beheer, controle, onderhoud, noem maar op. Gelukkig hoeft je dat vraagstuk niet in uw eentje op te lossen. Aviniti is hélemaal thuis in de materie!

Je kunt bij ons terecht voor één specifieke AV-oplossing. Bijvoorbeeld een leddisplay om uw bezoekers te informeren, of een videoconferentiesysteem om vergaderingen op afstand te houden. Maar onze grootste kracht schuilt in de slimme koppeling van meerdere systemen – feilloos geïntegreerd in je IT-netwerk.

Wat daarbij komt kijken?

  • tonnen expertise in beide domeinen: AV en IT
  • een luisterend oor om je noden te vertalen in een passende oplossing
  • een toekomstgerichte visie: wij zijn mee met de nieuwste ontwikkelingen
  • inzicht in je huidige infrastructuur om ze om te bouwen tot een totaaloplossing
  • oog voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak: onze oplossingen wérken en vereenvoudigen je werk

Onze pijlers

Partnership

We streven naar duurzame langetermijnrelaties met onze klanten en partners. En bouwen bruggen tussen leveranciers en klanten.

Eerlijkheid

Wij zijn een betrouwbare partner met de juiste kennis en middelen om je doelstellingen te realiseren. We communiceren transparant, hanteren correcte tarieven en garanderen een piekfijne uitvoering – op tijd en binnen budget.

Kwaliteit

We werken uitsluitend met eersteklasproducten die doen wat ze beloven en hun meerwaarde snel bewijzen. Onze doorgewinterde kennis en uitstekende dienstverlening krijg je op de koop toe – voor een zorgeloze implementatie en support.

Dynamiek

Aviniti is een bruisende biotoop van creatieve geesten die smullen van AV en IT. We zijn mee met de nieuwste ontwikkelingen. En we popelen om ze in jouw omgeving te integreren.

Jobs

De Aviniti vacature databank

Aviniti groeit en zoekt steeds gemotiveerde collega’s om het team te versterken. Heb jij zin om deel uit te maken van ons team? Neem dan zeker contact met ons op.

Jobs