Streaming & recording

Wil je vergaderingen, conferenties, colleges of content voor e-learning of webinars opnemen en de inhoud ervan delen?

Streaming & recording
Wil je vergaderingen, conferenties, colleges of content voor e-learning of webinars opnemen en de inhoud ervan delen? Dat kan, met streaming en recording!
Je kiest uit een installatie op jouw locatie of in de cloud. En Aviniti levert en implementeert alle noodzakelijke apparatuur, toebehoren en software om je opnames efficiënt, betrouwbaar en feilloos te beheren en distribueren – zowel live als na de opname. Je toehoorders volgen dus in werkelijke tijd beeld, geluid en presentatie, óf kijken achteraf on demand. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en zoekfuncties op basis van trefwoorden of tekstherkenning vinden je toeschouwers gemakkelijk de juiste live stream of opname.
Gebruikte merken

Geïmplementeerd in deze realisatie

Geïmplementeerd in deze realisatie

Auditorium
Universiteit Antwerpen: “Prima meegedacht, prima uitgevoerd!”
De Universiteit Antwerpen heeft lange historische wortels, met mijlpalen die teruggaan tot 1852. Maar van stoffigheid is lang geen sprake. Want de UA is bovenal een dynamische en toekomstgerichte universiteit. Een onderwijs- en onderzoeksinstelling die een kritische, beschouwende en pluralistische aanpak hanteert. En die volop inzet op een kwaliteitsvolle onderwijsinfrastructuur – inclusief systemen voor videoconferentie.