Aviniti loopt zich warm.

Ook dit jaar trekken we onze loopschoenen aan voor het goede doel. We nemen deel aan de Warmathon in Antwerpen op 21 december. Op deze zaterdagnamiddag nodigen wij niet alleen jou, maar ook je gezinsleden uit om samen het jaar op een sportieve manier te eindigen en zo het goede doel te steunen. Jullie zijn welkom om één of meerdere toertjes mee te lopen of te wandelen. Er is geen druk. We starten samen, maar daarna loop of wandel je op je eigen tempo.

We hopen zoveel mogelijk klanten en leveranciers te mobiliseren. Aviniti betaalt namelijk het inschrijvingsgeld. En hier geldt: hoe meer deelnemers, hoe meer geld voor het goede doel. Net als vorig jaar hebben we Nature uitgekozen als goede doel. Dit is een kansenorganisatie die aan de hand van natuurgebonden en avontuurlijke activiteiten groei- en herstelkansen voor jongeren creëert.

Waar wacht je nog op? Inschrijven is de boodschap!

Wat moet je weten?
We nemen deel aan de Warmathon in Antwerpen op 21 december om 14u op het terrein (Linkeroever).

Wat is er speciaal in 2019?
Breng ook je gezinsleden mee naar de Warmathon. Zo maken we er samen een warme loop/wandelnamiddag van.

Wat moet je doen?
Een mail sturen naar info@aviniti.be en ons volgende gegevens bezorgen van elke deelnemer: naam, contactgegevens (adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mail) en de naam van de Aviniti klant/leverancier waar jij werkzaam bent.
Als we deze gegevens ontvangen hebben, kunnen wij je inschrijven voor de Warmathon. Nadien ontvang je een bevestiging en praktische informatie.

Snel zijn is de boodschap. De plaatsen voor de Warmathon zijn beperkt.