Open workspace, meeting room
Ontzorgen: dé gemene deler van Smartsys en Aviniti

Smartsys is een onderdeel van de Cronos Groep waarin 215 bedrijven de kennis delen van liefst 3500 IT-professionals. Smartsys haalt daaruit de best mogelijke expertise om er Vlaamse kmo’s mee te ondersteunen. Zo garanderen de experten continuïteit, flexibiliteit en gemoedsrust door zich te ontfermen over de IT van hun klanten. Terwijl Smartsys zijn klanten ontzorgt op IT-vlak, doet Aviniti hetzelfde voor Smartsys op audiovisueel vlak.

Soepel samenwerken, helder communiceren

Na de verbouwing van zijn kantoren wilde Smartsys de vergaderzaal professioneel uitrusten met een interactief beeldscherm. Om zo de medewerkers vlotter te laten samenwerken tijden technische en andere meetings. De Smartsys-medewerkers moesten ook voortdurend toegang hebben tot de monitoringtool. En voor de ontvangstbalie zochten ze een intuïtieve en gemakkelijk aanpasbare digital signage-oplossing om functionele en commerciële boodschappen weer te geven.

Clevere oplossingen

Aviniti rustte de vergaderzaal uit met een CleverTouch-scherm: een krachtig en toegankelijk interactief scherm dat een resem functionaliteiten verzamelt in één device. Aan de muren en het plafond werden grote Samsung-schermen geïnstalleerd voor een loepzuivere monitoring en follow-up. De digital signage-oplossing omvat een Samsung-scherm en software van Zebrix. Daarmee kan Smartsys snel en eenvoudig boodschappen beheren en opslaan in de cloud – vanop een locatie naar keuze.

Groot inlevingsvermogen, groots resultaat

Smartsys en Aviniti werkten samen als een goed geoliede tandem. Door intensief mee te denken en kritisch te analyseren, voelde Aviniti feilloos de behoeften van Smartsys aan. De geïmplementeerde oplossingen komen tegemoet aan alle vereisten die op het verlanglijstje stonden, met als kers op de taart subliem gebruiksgemak.

Gebruikte oplossingen

  • Displays
  • Interactieve displays
  • Installatie

Groot inlevingsvermogen, groots resultaat

Franky Deleersnijder
Manager Smartsys