Aviniti matcht AV met IT

Slim samenwerken, veilig communiceren en een gestroomlijnd beheer van alle apparaten: thema's met een impact op je organisatie. Aviniti gidst je door alle uitdagingen heen. We laten systemen onderling met elkaar ‘praten’, en integreren ze naadloos in je IT-infrastructuur. In vakjargon: convergentie van AV en IT. In mensentaal: we verbinden verschillende componenten met elkaar in één netwerk.

De reden? De meeste audiovisuele apparaten hebben een netwerkkoppeling en krijgen dus een IT-karakter. Die evolutie biedt ongekende mogelijkheden, maar vormt tegelijk een complex vraagstuk. Met uitdagingen rond implementatie, beheer, controle, onderhoud, noem maar op. Gelukkig hoeft je dat vraagstuk niet in uw eentje op te lossen. Aviniti is hélemaal thuis in de materie!

Je kunt bij ons terecht voor één specifieke AV-oplossing. Bijvoorbeeld een leddisplay om uw bezoekers te informeren, of een videoconferentiesysteem om vergaderingen op afstand te houden. Maar onze grootste kracht schuilt in de slimme koppeling van meerdere systemen – feilloos geïntegreerd in je IT-netwerk.

Digitopia Group Member

Sinds 2024 maakt Aviniti deel uit van de Digitopia Group. Deze brengt full-service digital signage, interactieve oplossingen en samenwerkingstools naar je organisatie. Ontdek hier hoe we omgaan met klanten, duurzaamheid en personeel. Lees hier alles over de overname van 29/1/2024.

Bezoek Digitopia!

Aviniti matcht AV met IT
Over Digitopia Group

Over Digitopia Group

We zijn een organisatie die beschikt over een zeer brede (digitale) skillset. Dankzij diepgaande technische kennis, fancy contentcreatie en indrukwekkende interactieve belevingen leveren we prachtige projecten af.

Lees meer

Deel je audiovisuele vragen en smart office challenges met ons

Vraag vrijblijvend informatie over smart office en vergaderzalen. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons