Smart office

Transformeer en innoveer je kantoor in een slimme omgeving en maak van het kantoorleven een betere ervaring. Maak kennis met room- en deskbooking of ontvang je bezoekers via een digitale receptie.

Office of the future

We bieden slimme technologie die werkplekbeheer in het hybride kantoor onderbrengt. De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren. We voldoen aan de nodige certificering om deze systemen te implementeren. Bekijk hier het volledige smart office assortiment.

GDPR-proof

Nog een belangrijke pijler in dit verhaal is inzicht en analyse van het gedrag op de werkvloer. Onze tools bieden GDPR-proof inzichten en toegang tot zeer relevante informatie. Via mooie dashboards beschikken IT en facilites over een schat aan informatie. Deze data is makkelijk exporteerbaar naar andere toepassingen.

Smart office
Roombooking

Roombooking

Onze Roombooking is een eenvoudig te gebruiken softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes en meer op kantoor. Het geeft ook de bezettingsstatus van de ruimtes aan, de zaalcapaciteit en het laat je zien welke faciliteiten aanwezig zijn.

Lees meer
Deskbooking

Deskbooking

Desk management is zoveel meer dan alleen het reserveren van een werkplek. Het is het begrijpen van je medewerkers en hun behoeften. Zet dit inzicht om in efficiënt gebruik van je kantoor.

Lees meer
Digitale receptie

Digitale receptie

Niemand wordt graag gestoord tijdens het werk. Bezoekers, koeriers en leveranciers melden zichzelf aan. Bezoekers worden automatisch verwelkomd en de host krijgt meteen een seintje via de app.

Lees meer
Parkeer- en catering services

Parkeer- en catering services

We stellen je in staat om parkeerplaatsen te reserveren op basis van voorkeuren, inclusief unieke parkeerplaatsen (CEO, laadpaal etc). Je krijgt ook waardevolle inzichten in de bezetting van je parkeerdek alsook in de kosten die de catering met zich meebrengt.

Lees meer
Slimme mapping

Slimme mapping

Toegang tot GoBright Mapping via een touchscreen op de kantoorvloer, GoBright Portal of Mobile App. Mapping geeft medewerkers een visuele weergave van het hele kantoor.

Lees meer
Digital signage

Digital signage

Of je werknemers nu op afstand of op kantoor werken, verkoper, ingenieur of arts zijn, platformen zoals Spencer en Gobright helpen je iedereen te bereiken met relevante en boeiende content om je interne communicatiedoelstellingen te halen. Digital signage versterkt dat bereik aanzienlijk.

Lees meer
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele vragen en smart office challenges met ons

Vraag vrijblijvend informatie over smart office en vergaderzalen. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons