Collaboratie ruimtes

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Videoconferencing en veel meer

De focus van hedendaagse kantoren is nog steeds volop in verandering en hinkt op een aantal gedachtegangen. Waar ooit in-person samenwerking centraal stond, domineert nu video & unified communicatie. De blauwdruk van een modern kantoor is flink veranderd door de gebeurtenissen van de voorbije jaren. Of het nu gaat om het hosten van conferenties in een boardroom, het faciliteren van gesprekken op meerdere locaties of kort overleggen in een huddleroom … elke organisatie maakt een oefening en hakt knopen door om zich te wapenen voor de toekomst. Aviniti staat je bij en biedt maatwerk oplossingen voor jouw situatie en organisatie.

Oplossingen kiezen in functie van de ruimte

De grootte van een vergaderzaal speelt een cruciale rol bij het bepalen van het doel en de functionaliteit ervan. Grote vergaderzalen of conferentieruimtes zijn ideaal voor grootschalige bijeenkomsten, terwijl middelgrote vergaderruimtes geschikt zijn voor meer interactieve sessies met een gemiddeld aantal deelnemers. Kleine vergaderruimtes, zoals huddle rooms, zijn ontworpen voor snelle en informele samenwerkingssessies tussen een klein aantal mensen.

Collaboratie ruimtes
Huddlerooms

Huddlerooms

Kleine vergaderzalen bieden een praktische en kosteneffectieve oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan een meer intieme en efficiënte vergaderomgeving. Ze zijn flexibel, bevorderen samenwerking en stimuleren productieve interacties tussen teamleden.

Lees meer
Boardrooms

Boardrooms

Een comfortabele en compleet uitgeruste vergaderzaal is belangrijker dan ooit. Een deel van de medewerkers is op het bedrijf aanwezig, een ander deel werkt vanop andere locaties. Ook wanneer je met klanten overlegt, wil je erop kunnen rekenen dat alles vlot en professioneel verloopt.

Lees meer
Congreszaal & Aula

Congreszaal & Aula

Installeer een congressysteem op maat van je zaal, met oog voor akoestiek, grootte, deelnemers en meer. Integreer eventueel ook een voting- en tolksysteem of apparatuur om video op te nemen.

Lees meer
Trainingruimte of klaslokaal

Trainingruimte of klaslokaal

Als lesgever of docent wil je natuurlijk professioneel voor de dag komen en je cursisten zo goed mogelijk scholen. Een goede audiovisuele infrastructuur is dan onmisbaar.

Lees meer
Control room

Control room

We beschikken over de expertise om grote hoeveelheden informatie en verschillende video- en databronnen helder weer te geven op videowalls of indoor LED walls.

Lees meer
Raadzaal

Raadzaal

We bieden voorzieningen om debatten, presentaties en vergaderingen in jouw stad of gemeente soepel te laten verlopen en digitaal vast te leggen. Een goed uitgeruste raadzaal speelt een cruciale rol in het bevorderen van debatten en discussies.

Lees meer
 • Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa kiest voor waterdichte AV-oplossing van Aviniti

  Pidpa levert de klok rond drinkwater aan bijna 1,2 miljoen inwoners in de provincie Antwerpen. De exploitant zuivert dagelijks meer dan 175 miljoen liter grondwater – mét behoud van kwaliteit en zonder onderbreking. Aan zijn technologische partners stelt Pidpa dezelfde eisen: hoge kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid.

  Ontdek deze referentie
 • AV integrator bij ibis Gent

  AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Allen and Overy verzoent juridische dienstverlening met technologische innovaties

  Allen and Overy verzoent juridische dienstverlening met technologische innovaties

  Advocatenkantoor Allen & Overy helpt toonaangevende ondernemingen wereldwijd om te groeien, bloeien en innoveren. Het kantoor heeft bijna een eeuw ervaring en een ijzersterke reputatie. En dat dankzij de vooruitstrevende denkwijze voor complexe juridische uitdagingen. Meer dan 5.600 collega’s zijn actief in meer dan 40 landen.

  Ontdek deze referentie
 • Audiovisuele referenties

  Vergaderzalen, smart office tools of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande audiovisuele klanten betekenen.

  Ontdek alle referenties

Deel je audiovisuele vragen en smart office challenges met ons

Vraag vrijblijvend informatie over smart office en vergaderzalen. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Contacteer ons