(Medior/Senior) AV technieker … kom je mee aan boord?

We zijn op zoek naar iemand met uitstekende technische kwaliteiten die tegelijk een echte AV-engineer is. Als gedreven technieker weet je als geen ander je technische kennis om te zetten in de praktijk waardoor je steeds een topinstallatie kan opleveren. Je wil mee zijn met de laatste nieuwigheden binnen de AV wereld waardoor videoconferentie, projectie, digital signage, … geen geheimen voor je hebben.

Aviniti rust (bedrijfs)ruimtes uit met slimme audiovisuele oplossingen. Denk aan toestellen om te presenteren zoals projectoren en displays. Maar evenzeer aan oplossingen om te communiceren zoals videoconferentie en congres-en omroepsystemen. We matchen de AV en IT en zorgen ervoor dat de verschillende componenten met elkaar verbonden zijn binnen één netwerk.

Omwille van onze groei zijn we op zoek naar een gedreven (Medior/Senior) AV technieker M/V

 

De AV technieker plaatst de AV installatie bij de klant. In nauw contact met de sales engineer wordt het project overlopen waarna je zelfstandig aan de slag kan gaan. We zoeken een technieker met ervaring die naast het monteren van de verschillende hardware ook weet hoe de apparatuur moet geconfigureerd worden.

Heel specifiek beschik je over volgende ervaring en talenten:

– Min. 3 jaar ervaring als technieker in de audiovisuele sector, (residentiële) automatisatie, camerabewaking,…

– Ervaring in vaste montage van (AV) hardware

– Algemene kennis van IT netwerken (IP configuratie, Wifi en LAN)

– Basiskennis van Extron Global Configurator (Plus/Pro) , Crestron CTI Founding of Programming of aanverwante software (Control4, Vantage, AMX,…)

– Nauwkeurig werken, oog voor detail, netheid en verzorgd voorkomen

– Zelfstandig werken en initiatief nemen

– Pluspunt: BA5 elektriciteit of diploma elektro installaties (A2)

– Pluspunt: VCA Basis

 

De thuishaven van Aviniti ligt in Kontich, Daar vind je naast de kantoren ook een eigen magazijn. Onze techniekers pikken hun materiaal op in het magazijn en installeren bij de klant die zich voornamelijk in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent bevindt. Omdat je een buitendienstfunctie hebt, kan je zelfstandig werken. Bij Aviniti staan teamgeest, duurzame relaties en kwaliteit voorop en dus word je betrokken bij verschillende projecten, de algemene planning en natuurlijk ook ontspanning.

 

We bieden onze technical engineer een interessant loonpakket aan. Daarnaast krijg je ook een smartphone, bijdrage op je telefoonabonnement, hospitalisatie- en groepsverzekering en deelname in de winst. Als onderdeel van de Cronos groep heb je ook een mooi ‘care’ aanbod met tal van kortingen bij diverse winkels, pretparken, evenementen,…

 

Wie ons team wil versterken, stuur dan een gemotiveerde brief en cv naar info@aviniti.be. Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan zeker contact op met ons.