Benut het potentieel van uw personeel en werkruimtes volledig met Logi

Waar vroeger een vergadering alleen effectief was als iedereen naar kantoor kwam, is dat nu niet meer zo. Bovendien lukt dat ook bijna niet meer. Mensen werken steeds vaker op locatie, zijn onderweg of zelfs thuis aan het werk. Niet alleen in eigen land, maar waar dan ook ter wereld. Met het nieuwe werken is fysieke aanwezigheid niet langer een vereiste meer, en met een goede oplossing voor video conferencing is een video call net zo makkelijk. Maar dan wel met behulp van een oplossing die past bij de ruimte waar je hem voor nodig hebt.

Als een onderneming mensen op kantoor, hybride werknemers en werknemers op afstand in dienst heeft, kan het lastig zijn voor teams om effectief samen te werken. De oplossingen van Logitech voor de teamwerkplek bieden een gestroomlijnd ecosysteem van hardware, software en services, zodat uw teams altijd eenvoudig kunnen samenwerken, ongeacht hun locatie.

Enerzijds garanderen onze innovatieve oplossingen een betere vergaderervaring voor uw werknemers. Anderzijds zorgen ze ervoor dat IT-teams snel en eenvoudig apparaten kunnen implementeren en ondersteunen. De Logitech-oplossingen voor de teamwerkplek zijn ontworpen voor al uw mensen, ruimtes en behoeften.