In de kijker: Sanel

Sanel is sinds 1996 actief in de Benelux als importeur/distributeur van professionele audiovisuele oplossingen.
De focus ligt op technologie die mensen toelaat om efficient met elkaar in debat of in dialoog te gaan.
Met kantoren, magazijnen en een uitgebreid Experience Center gevestigd in Lier, richten we ons op onze partners in Nederland, België en Luxemburg.
Deze partners zijn allemaal professionele en erkende integratoren van audiovisuele oplossingen.

Ook Aviniti is zo’n erkende av-integrator.

Zij zorgen ervoor dat de toestellen die wij hen leveren, mooi worden samengevoegd tot een werkend geheel waar de klant op gebruiksvriendelijke manier mee kan werken.

De relatie met Aviniti en met zaakvoerder Tim Van Gasse gaat ver terug. Het bedrijf van Tim’s vader was één van de eerste partners van Sanel, en de samenwerking met dit bedrijf was steeds zeer hecht en intens.
Het is daar dat we Tim der eerste stappen hebben zien zetten in de audiovisuele sector nadat hij eerst in de verlichtingsbranche al de nodige ervaringen had opgedaan.
De eerste nuttige weetjes over projectoren heeft Tim toen bij Sanel meegekregen.

Tim is er in die periode in geslaagd om het vertrouwen te winnen van opmerkelijk veel belangrijke klanten. En die klanten zijn hem duidelijk trouw gebleven, ook sinds de opstart van Aviniti.

Bij deze aanpak zien we een sterke parallel tussen Aviniti en Sanel: de focus op toegevoegde waarde.
Een product waar dit goed naar voren komt is het Zwitserse SpinetiX, de wereldwijde Nr1 in digital signage.
Met deze compacte slimme doosjes kan je een digitaal beeldscherm via een netwerk transformeren in een intellectuele entiteit die een passant op efficiente wijze informeert over zaken die op dat moment voor die kijker écht van nut zijn.
Hierbij moet dus niet enkel aandacht worden gegeven aan het netjes installeren van een display, maar er wordt ook verder nagedacht over de locatie, over het publiek, inhoud van de boodschap, enz…
Hoe kan informatie die ergens reeds digitaal beschikbaar is, efficiënt en vlot worden weergegeven. Met aandacht voor veiligheid, betrouwbaarheid, en design.

Aviniti en Sanel, zondermeer een sterke combinatie!

Erwin Gyssels
Business Unit Manager Visual Solutions