In de kijker: Samsung

SAMSUNG ELECTRONICS is één van de leader electronics bedrijven in de wereld. Elk jaar opnieuw brengt het de meest innovatieve producten uit voor zowel de consumer als de zakelijke markt.
Naast het gekende consumer gamma heeft Samsung Electronics ook een professioneel gamma voor alles wat display technologie betreft. Van desktop monitoren, hospitality TV, profesional displays tot LED walls.

Wat doen jullie?
Onze link met de AV markt is uiteraard het display gedeelte. Aviniti, onze professionele partner, voegt hieraan hun oplossingen aan toe om zo met een totaalpakket naar de eindklant te stappen. Samen met Aviniti kunnen we voor elke toepassing en/of omgeving een op maat gemaakte oplossing naar voor schuiven. Van een standaard meeting room tot een high end boardroom.

 

Kan je ook even jezelf voorstellen?
Ik zit gedurende mijn 9-jarige carrière al in de AV sector. Ik heb mijn eerste kennis mogen opdoen bij een AV distributeur (I3 Distribution) waar ik na 3 jaar de stap naar een AV fabrikant heb kunnen maken. Komende zomer ben ik 6 jaar bij het Pro display team van Samsung actief.

 

Wat is jouw favoriet product/topper
In die 6 jaar Samsung is er héél wat gewijzigd in de AV markt. Een display wordt meer en meer commodity. Maar Samsung zou Samsung niet zijn indien het niet elk jaar met nieuwe innovatieve producten naar voren komt. Mijn favoriete product – by far – zijn onze premium narrow pixel pitch LED walls (beschikbaar vanaf 0.8mm tot 2.5mm). Deze stellen we voor in 16:9 paketten, ideaal voor een vergaderzaal toepassing.
Dit product is het neusje van de zalm qua beeldtechnologie. Niet enkel moet je geen rekening meer houden met omgevingslicht, je krijgt er een ongelofelijke beeldkwaliteit van terug, een langere levensduur & een NAADLOOS groot scherm!

Aviniti is voor Samsung een added value partner omdat zij onze professionele producten perfect weten te matchen met ander kwalitatieve AV producten. Als geen ander heeft Aviniti de kennis in huis om een vergaderzaal in te richten zoals de eindklant het wil – dit gecombineerd met een uitstekende service alsook installatie kwaliteit!

Steven Brouwers
Key Account Manager