Evenement
Aviniti Midsummer Aviation Cup

Op 20 juni 2018 organiseerde Aviniti haar tweede klantevent. Een dag om topklanten te bedanken en te vertellen over toekomstplannen.

Aviniti Midsummer Aviation Cup 2018

Op 20 juni 2018 organiseerde Aviniti haar tweede klantevent. Een dag om topklanten te bedanken en te vertellen over toekomstplannen.

We brengen opnieuw het ganse Avinti-team, onze klanten en topleveranciers samen. We laten je onderdompelen in de wereld van de vliegkunst. Je leert namelijk de basisknepen van het dronevliegen, je beleeft een spectaculaire luchtdoop boven de Antwerpse haven en je komt alles te weten over de techniek en de kunst van het vliegen. Het woord ‘cup’ in de eventnaam is tevens niet gestolen… we sluiten de dag af met een teamwedstrijd in het dronevliegen, dus scherp je dieptezicht alvast maar aan.

Omdat de plekjes voor dit event beperkt zijn, kan enkel wie een persoonlijke uitnodiging ontvangt in zijn mailbox, deelnemen aan het event.

Praktische info

9u30 – Ontvangst op het vliegveld in Hoevenen en briefing door de piloten
10u – Start Aviniti Midsummer Aviation Cup
12u30 – Lunch verzorgd door ‘Café-welcome-on-wheels’ gekend uit o.a. de Tour de France
14u – Vervolg Aviniti Midsummer Aviation Cup
17u – BBQ verzorgd door het culinaire BBQ team ‘De smaakmakers’
20u30 – Afronden van de dag

Event aangeboden door Aviniti in samenwerking met:

Samsung, Epson, Sennheiser, Projecta, Lumens, Clevertouch, AED Display, Chief, Vadio, Conen Mounts, Maverick, Barco clickshare, Interactive Concepts en Da-Lite.